Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας προκηρύσσει το ετήσιο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Μελών-Μαθητών 2022.

Ζωντανή μετάδοση των αγώνων από το κανάλι του ομίλου στο YOUTUBE.

https://www.youtube.com/c/TennisSitia

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις παρακάτω κατηγορίες:

Διπλά Ανδρών

Μικτό Διπλό

Απλό Ανδρών

Απλό Γυναικών

Στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία είναι σε ισχύ από την ΕΦΟΑ και τη γενική γραμματεία αθλητισμού.

Για να γίνει μία κατηγορία θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 8 συμμετοχές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα   τέσσερα  γήπεδα 1, 2, 3 και 4  από την Παρασκευή 01/07/2021 έως την  Κυριακή 17/07/2021    και   από τις 17.00μ.μ μέχρι περατώσεως του προγράμματος (και με το φως των προβολέων μέχρι τις 23:00 το αργότερο).

Επιτρέπονται να γίνουν και πρωινοί αγώνες κατόπιν συνεννοήσεως των αγωνιζομένων με τη Γραμματεία ή τους Επιδιαιτητές.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα  οι αγώνες θα αρχίζουν από τις  10.00 π.μ..

Οι επιδιαιτητές και οι υπεύθυνοι αγώνων έχουν το δικαίωμα αλλαγής των κανονισμών διεξαγωγής αλλά και της ημερομηνίας λήξης του Πρωταθλήματος σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των γηπέδων.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά δε θα ισχύουν και δε θα γίνονται κρατήσεις γηπέδων με το σύστημα booking του Ομίλου κατά τις ώρες που έχουν δηλωθεί για διεξαγωγή των αγώνων του τουρνουά.  Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας μπορούν να γίνονται κρατήσεις με επιφύλαξη διότι υπάρχει περίπτωση ακύρωση κράτησης. (Σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα έχουν οι αγώνες του τουρνουά)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα  τα  μέλη  τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα και οι μαθητές-μαθήτριες του Ομίλου γεννημένοι από το 2010 και έπειτα. (οι ενήλικοι μαθητές και μαθήτριες υποχρεούται να είναι και εγγεγραμμένα μέλη του ομίλου) Οι ανήλικοι μαθητές πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή τους για τη-τις κατηγορία-ες στις οποίες θα συμμετέχουν.

Μπορεί  όποιος το επιθυμεί να συμμετέχει συνολικά σε τρεις (3) κατηγορίες.

Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 10,00€ για μία κατηγορία –  συν 5,00€ για κάθε επιπλέον κατηγορία (2 ή 3).

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Πέμπτη 30-6-2022 στις 15:00 στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 https://forms.gle/dob1oz69JAmMGjzKA

(Πρέπει να συμπληρώσετε 1 φόρμα για κάθε σας συμμετοχή. Αν δηλαδή θέλετε να συμμετέχετε σε 3 κατηγορίες πρέπει να συμπληρώσετε 3 φόρμες).

O σύνδεσμος θα εμφανίζεται και στη σελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση:

http://tennis.sitia.gr/

και στην ομάδα του ομίλου στο facebook.

https://www.facebook.com/groups/sitiatennis/

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλνονται  και στο e-mail του ομίλου sitiatennis@gmail.com με τα στοιχεία συμμετοχής τις κατηγορίες, τους συμμετέχοντες και τα αντίστοιχα τηλέφωνα

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή σε περισσότερες από μία κατηγορίες πρέπει να υποβάλλουν  ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής για κάθε κατηγορία ξεχωριστά.

Στις περιπτώσεις των διπλών δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμπαίκτη μιας και τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση(βλέπε «κανόνες διεξαγωγής» παρακάτω).

Επίσης αν δυσκολεύεσθε με την ηλεκτρονική δήλωση τότε μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα τηλέφωνα:

6979450818  Κουβαράκης Πολύδωρος (Επιδιαιτητής)

6985712507  Πασπαλαράκης Νίκος (Επιδιαιτητής)

6979728974  Αρετάκης Φάνης (Επιδιαιτητής)

 

Υπεύθυνοι Τουρνουά:

Σφενδουράκης Ιωάννης

Μανετάκης Βασίλης

Παπαδάκης Παύλος

Έλεγχος συμμετοχών στο ακόλουθο Link:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1j-ykWEIWmchIJqPz4qCBJCItIzXrkXL1HukR1s2IDmA/edit?usp=sharing

 

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Οι αγώνες  θα διεξαχθούν στα   δύο (2) νικηφόρα set.Το τρίτο set θα είναι super tie-break  των 10 πόντων με δύο πόντους διαφορά, εκτός από τους τελικούς  των μονών  οι οποίοι θα διεξαχθούν στα δύο (2) νικηφόρα set με το τρίτο set σε περίπτωση 1-1 να είναι κανονικό.

Στις κατηγορίες μονού ανδρών θα υπάρχει κυρίως ταμπλό και ταμπλό προκριματικών από το οποίο θα προκύψουν τα άτομα που θα συμπληρώσουν το κυρίως ταμπλό της κατηγορίας.

Στα προκριματικά θα συμμετέχουν οι αρχάριοι αθλητές και οι νέοι μαθητές του ομίλου που θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με τα τουρνουά του ομίλου.

 

Στις κατηγορίες των διπλών ανδρών, διπλών γυναικών και διπλού μικτού θα πρέπει οι συμπαίκτες να είναι διαφορετικής δυναμικότητας-εμπειρίας (ένας προχωρημένος-η και ένας αρχάριος-α). Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνει από του υπεύθυνους του τουρνουά και από τους προπονητές των συμμετεχόντων. Τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

Τέλος και στις 3 κατηγορίες των διπλών Ανδρών και Γυναικών και Μικτά, θα εφαρμοστεί ο κανονισμός  NO AD DECIDING (POINT) που σημαίνει ότι στο 40 – 40 ο δεχόμενος το service έχει δικαίωμα επιλογής του παίκτη που θα υποδεχθεί και το GAME κρίνεται σε ένα πόντο.  Ειδικά για τα μικτά ο άνδρας θα σερβίρει στον άνδρα και η γυναίκα στη γυναίκα. Ο τελικός των διπλών  θα διεξαχθεί στα δυο(2) σετ με tie-break των 10 πόντων στο 1-1 . Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους παραπάνω κανονισμούς ο αγώνας θα ακυρώνεται.

Για τη τοποθέτηση (θέσεις seeded) στα ταμπλό θα χρησιμοποιηθούν, σε όλες τις κατηγορίες,  η κατάταξη των εσωτερικών τουρνουά του ομίλου 2021 και 2020 καθώς και αξιολόγηση δυναμικότητας από τους υπεύθυνους των αγώνων.

Κατά την δήλωση συμμετοχής παρακαλούνται τα μέλη να δηλώνουν τυχόν κωλύματα. Θα γίνει προσπάθεια  να ληφθούν υπόψη, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα αγώνων, που θα ανακοινώνεται εγκαίρως, θα τηρηθεί με συνέπεια. Αυτό είναι αναγκαίο για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν με δική τους πρωτοβουλία να ενημερώνονται ηλεκτρονικά  για το πρόγραμμα των αγώνων το οποίο θα φαίνεται στο link στο οποίο θα υπάρχουν και τα ταμπλό με την εξέλιξη των αγώνων και θα ενημερώνεται συνεχώς και εγκαίρως.

Οι συμμετέχοντες πρέπει  να είναι έτοιμοι να εισέλθουν στο γήπεδο την ώρα που έχει ορισθεί. Χρόνος προθέρμανσης: Αυστηρά 10 λεπτά maximum.

W.O. Θα κατακυρώνεται σε ένα παίκτη μετά από αναμονή 15΄ (Εσωτερικό Πρωτάθλημα)

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται εάν τους ζητηθεί να κάνουν διαιτησία.

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους  (4) τέσσερις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας αγώνων.

Οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την από Ιατρική άποψη ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις, αφού θα υπογράφουν τη σχετική ειδική δήλωση πριν από  τον πρώτο τους αγώνα.

Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ αποδοχή όλων των όρων της παρούσης.

 

Υπεύθυνοι Τουρνουά:                               Επιδιαιτητές  Αγώνων:

Σφενδουράκης Γιάννης                         Κουβαράκης Πολύδωρος

Μανετάκης Βασίλης                             Πασπαλαράκης Νίκος

Παπαδάκης Παύλος                             Αρετάκης Φάνης

Ιατρική κάλυψη Αγώνων:         Θα ανακοινωθεί

Γραμματεία Αγώνων:       Η Γραμματεία του Ομίλου

Τηλέφωνα:                        28430 – 27160

e-mail:                              sitiatennis@gmail.com

website:                       http://tennis.sitia.gr

Facebook                   « Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας»

Σητεία,   22 Ιουνίου 2022

         Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

Γιάννης Σφενδουράκης