Αποτελέσματα Ε3 46ης εβδομάδας U14 αγοριών κοριτσιών.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το παγκρήτιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 της Ζ_ένωσης που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του ομίλου αντισφαίρισης Σητείας, με μια μεγάλη επιτυχία εντός έδρας για το αθλητή του ομίλου μας Μάξιμος Κοντογιωργακης που κατάφερε να σηκώσει τη κούπα της 1ης θέσης παίζοντας καταπληκτικό τέννις και καταβάλλοντας τον αξιόμαχο αθλητή του ΟΑ Σούδας, Δασκαλογιάννη Δημήτρη στο μεγάλο τελικό με 6-2 6-4. Κατάφερε έτσι μέσα στο σπίτι του να σηκώσει το πρώτο κύπελλο 1η θέσης στα ενωσιακά πρωταθλήματα και όπως φαίνεται δε θα είναι το μοναδικό.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του ομίλου μας, το προπονητή του Nick Paspalarakis, τους γονείς του αλλά και τον προπονητή με τον οποίο έκανε τα πρώτα τενιστικά βήματα και γέννημα θρεμα του ομίλου μας, ο οποίος συνεχίζει τη προπονητική του καριέρα στην Αθήνα, Jannis Glezakis.

3ες θέσεις για τους αθλητές Τζωρμπατζάκη Βασίλη του Ηρακλείου ΟΑΑ και Τσατσάκη Εκτορα του ίδιου ομίλου. Στα κορίτσια, τη κούπα της πρώτης θέσης κατέκτησε η αθλήτρια του ΟΑ Σούδας Κορωνάκη Βασιλική που νίκηση στον τελικό της αθλήτρια της ΤΕΝ ΑΚΑΔ Κρήτης Δημητριάδη Στυλιανή με 6-2 6-1. Η Κορωνάκη στη φάση των προημιτελικών είχε νικήσει και την αθλήτρια μας Χατζηκώστα Φωτεινή.

3ες θέσεις στα κορίτσια για τις αθλήτριες Κοντολαιμάκη Αντωνία και Αρετάκη Αργυρώ των ομίλων Λατο Αγ. Νικολάου και ΟΑ Σούδας αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε τη Ζ ένωση σωματίων Κρήτης που μας δίνει τη δυνατότητα διοργάνωσης των τουρνουά, τον επιδιαιτητή και βοηθό επιδιαιτητή του τουρνουά Καρατάσο Κώστα και Πασπαλαράκη Νίκο, όλους του αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών που τους ακολουθούν σε όλα τους τα βήματα.

Επίσης ευχαριστούμε τον Κ Αγγελάκη Νίκο που με την ευγενική του χορηγία (1 κασόνι μπανάνες) έδωσε ενέργεια στους αθλητές και τις αθλήτριες. Μπορείτε να δείτε ξανά τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του Τουρνουά από το κανάλι του ομίλου στο YouTube:

https://youtube.com/playlist?list=PLjqG7OVK2KwHlgvGaQHPTOPHfW7_OmNRz

Το ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας