Απολογισμός 3ου Παγκρήτιου Πράσινου γηπέδου

Με τη παρουσία έξι παιδιών συμμετείχε ο Ο.Α Σητείας στο παγκρήτιο πρωτάθλημα πράσινης μπάλας στις κατηγορίες αγόρια-κορίτσια κάτω των δέκα ετών που διεξηχθει το Σάββατο 13 του μήνα στο Φιλία ΤΚ στο Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα η ομάδα που αποτελούνταν απ’τους Καταξάκη Ευκλείδη,Κουτσαντωνάκη Μάνο και Μαλλιαρουδάκη Δημήτρη κατέλαβε την πρώτη θέση στον 4 ομάδων όμιλό της,κάνοντας νίκες τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.
Η δεύτερη ομάδα μας που αποτελούνταν απ τους Αιλαμακη Στέλιο,Καταξάκη Τζώρτζη αλλά και τον Ξενικάκη Στέλιο απ τον Γ.Σ Λυβικό Ιεραπετρας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον άλλο όμιλο,φέρνοντας τους αντιμέτωπους σε μια εμφύλια αναμέτρηση,η οποία δεν έβγαλε νικητή λόγω του προχωρημένου της ώρας και της κόπωσης των μικρών αθλητών μας.
Στα κορίτσια η μοναδική μας εκπρόσωπος Χατζηκώστα Φωτεινή κάνοντας δυνατό δίδυμο με την αθλήτρια Τόνια Κοντολαιμάκη απ τον ΑΟ ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον όμιλο τους κάνοντας σημαντικές νίκες.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη κατηγορία των αγοριών συμμετείχαν 20 αθλητές απο ολόκληρη τη Κρήτη αλλά και 14 μικρές αθλήτριες στη κατηγορία των κοριτσιών.
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρόυς αθλητές μας αλλά και στους γονείς τους για την υπομονή και την άψογη συμπεριφορά τους καθόλη τη διάρκεια των αγώνων.
Άρτια επίσης ήταν και η συνεργασία των προπονητών του ομίλου μας με αυτούς του ΑΟ ΛΑΤΩ αλλά και του ΓΣ Λυβικού αναδεικνύωντας τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στους Λασιθιότικους ομίλους.
Κλείνοντας να πούμε πως τη Παρασκευή 19 του μήνα ρίχνονται στη μάχη του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Ε2 που θα γίνει στη Σούδα οι μεγαλύτεροι αθλητές μας Αρχατζικακης Νικόλας,Κοντογιωργάκης Μαξιμος και ο Μαλλιαρουδάκης Δημήτρης.
Συνοδός των παιδιών ηταν ο προπονητής τους Γλεζάκης Γιάννης,ο έφορος αγωνιστικού του ομίλου μας Αιλαμακης Μάνος αλλά και οι γονείς των παιδιών.