Αποτελέσματα 4ου Παγκρήτιου Τουρνουά Βετεράνων 2018

Υπό το φως των άψογα ρυθμισμένων προβολέων τελευταίας τεχνολογίας(LED), τοποθετημένων και ρυθμισμένων από ειδικούς ηλεκτρολόγους στα πλαίσια της ανακαίνισης των γηπέδων του ομίλου αντισφαίρισης Σητείας με διαγωνισμό της Περιφέρειας Κρήτης, ολοκληρώθηκε απόψε Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 και μετά από 2 Σαββατοκύριακα γεμάτα αγωνιστική δράση, το 4ο Παγκρήτιο τουρνουά Τένις Βετεράνων Κρήτης, με τη συμμετοχή άνω των 80 αθλητών από όλα τα μέρη της Μεγαλονήσου.

Οι εκατοντάδες θεατές που πλημμύρισαν τα γήπεδα του ομίλου αυτές τις μέρες είχαν τύχη να παρακολουθήσουν αγώνες Τένις υψηλής ποιότητας από αθλητές 3 κατηγοριών.

Άνδρες άνω των 35 ετών, άνδρες άνω των 45 ετών και γυναίκες άνω των 30 ετών έδωσαν τις μάχες τους εντός των αγωνιστικών χώρων, κέρδισαν, έχασαν, χάρηκαν το τένις και άφησαν το στίγμα τους σε ένα τουρνουά που καθιερώθηκε στη πόλη μας μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Κατηγορία Ανδρών 35+

1η ΘΕΣΗ: Κόκκαλης Μάνος (Ιεράπετρα)

 

 

 

 

 

   2η ΘΕΣΗ: Μπόγρης Κώστας (Ηράκλειο)

 

 

 

 

 

3η ΘΕΣΗ: Ραντιβογιεβιτς Ζόραν (Ιεράπετρα)

 

 

 

 

 

3η ΘΕΣΗ: Καστρινάκης Γιάννης (Ηράκλειο)

 

 

 

 

Κατηγορία Ανδρών 45+

1η ΘΕΣΗ: Χαλέπης Σίμος (Ιεράπετρα)

 

 

 

 

 

2η ΘΕΣΗ: Ανυφαντάκης Μιχάλης (Ηράκλειο)

 

 

 

 

3η ΘΕΣΗ: Γαρεφαλάκης Κώστας (Ηράκλειο)

 

 

 

 

 3η ΘΕΣΗ: Νεκτάριος Παναγιώτης (Ηράκλειο)

 

 

 

 

 

Κατηγορία Γυναικών 30+

1η ΘΕΣΗ: Ραμουτσάκη Μίρκα (Ηράκλειο)

 

 

 

 

2η ΘΕΣΗ: Σιγανού Ρένια (Αγιος Νικόλαος)

 

 

 

 

 3η ΘΕΣΗ: Αλούμπη Μυρτώ (Σητεία)

 

 

 

 

 

3η ΘΕΣΗ: Ταβλαδάκη Ντέπυ (Ιεράπετρα)

 

 

 

 

 

Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά καθώς και όλα όσα προηγήθηκαν πριν από αυτό (παγκρήτιο Ε3, Εσωτερικό πρωτάθλημα μελών) σε ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση και αγώνες.

Προσπαθούμε αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του προσωπικού μας χρόνου ,  έχοντας ως  μοναδικό γνώμονα την προώθηση του αθλητισμού, τη συντήρηση και  τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων που τόσο πολύ έχει ανάγκη  η πόλη μας για, την εξυπηρέτηση όλων όσων θέλουν να ασχοληθούν με το μοναδικό και υπέροχο, κόσμο του Τένις.

Μας στενοχωρεί ο γεγονός ότι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι κοντά μας όλες αυτές τις μέρες  έλαμψαν δια της απουσίας τους και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο του αθλητισμού, δυσφημούν αδίκως χώρους άθλησης.

Αυτό όμως μας κάνει πιο δυνατούς, γνωρίζοντας ότι έχουμε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος κάνει αισθητή τη παρουσία του στα δημοτικά γήπεδα και συνάμα πιο αποφασισμένους να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τη δυνατότητα άθλησης σε όλο και πιο μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Δήμου μας και όχι μόνο.

Ο  Αθλητισμός είναι πάνω από όλα υγεία και πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές των ανωτέρω διοργανώσεων καθώς επίσης και το πλήθος των θεατών που μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα του Τένις.

Εκ του Συμβουλίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας

Τους αγώνες του Τουρνουά μπορείτε να τους παρακολουθείσετε στο κανάλι του Ομίλου στο YouTube στη παρακάτω διεύθυνση: