Ανακοίνωση για το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Βετεράνων στη Σητεία

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι, συμμετέχοντες στο 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Βετεράνων Κρήτης που διοργανώνεται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σητείας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η φάση των προκριματικών του τουρνουά και έχουν συμπληρωθεί τα ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ των τριών κατηγοριών, ΑΝΔΡΩΝ 35+, ΑΝΔΡΩΝ 45+ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+.

Οι αγώνες των κυρίως ταμπλό θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Στα πλαίσια του προγραμματισμού και της κατάρτισης του προγράμματος των αγώνων λάβετε υπόψη ότι:

Όλοι οι αγώνες , όλων των ταμπλό, από το 2ο ΓΥΡΟ και μετά θα διεξαχθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας.

Όσοι συμμετέχοντες θα ήθελαν να κανονίσουν να παίξουν κάποιο παιχνίδι του 1ου ΓΥΡΟΥ σε κάποιο άλλο γήπεδο θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗ των αγώνων κύριο ΓΛΕΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ή τον ΥΠΕYΘΥΝΟ των αγώνων κύριο ΜΑΛΛΙΑΡΟΥΔΑΚΗ ΛΕΑΝΔΡΟ το αργότερο έως τη ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ για το τόπο και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα τους, που μπορεί να διεξαχθεί το αργότερο έως και τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Έχοντας αυτά υπόψη , τη ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ  το πρωί θα ανακοινώσουμε το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ το οποίο θα είναι αυστηρό, χωρίς παρεκκλίσεις και βασιζόμενο στις παρατηρήσεις που έχει γράψει ο κάθε αθλητής στη δήλωση συμμετοχής του.

Οι αγώνες του 1ου γύρου για τους οποίους εως και τη ΤΕΤΑΡΤΗ δε θα έχουμε κάποια ενημέρωση για τη διεξαγωγή τους ΕΚΤΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, θα μπούν κανονικά στον προγραμματισμό των αγώνων χωρίς δυνατότητα μετέπειτα τροποποίησης.

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη βοήθεια σας στη ομαλή πραγματοποίηση των αγώνων του ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

Εκ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

ΓΛΕΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:                     6979220604

ΜΑΛΛΙΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ: 6979228920

Τα ταμπλό με την εξέλιξη των αγώνων και το πρόγραμμα στο παρακάτω λινκ:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_vaXeGJShDuO7XJ6RTUmsXYvsSIg3KZ2o7CNG3dQU-s/edit?usp=sharing