Κλήρωση Εσωτερικού Τουρνουά Ομίλου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Εσωτερικό πρωτάθλημα του ομίλου αντισφαίρισης Σητείας 2018. Αριθμός ρεκόρ συμμετοχών από τα μέλη του ομίλου που θα αγωνιστούν στις παρακάτω κατηγορίες.

Μονό Ανδρών (32 συμμετοχές)

Μονό Γυναικών (12 συμμετοχές)

Διπλό Ανδρών (15 συμμετοχές)

Διπλό Μικτό (15 συμμετοχές)

Δε θα πραγματοποιηθεί η κατηγορία του Διπλού γυναικών όπου είχαμε μόνο 3 συμμετοχές (απαραίτητη προϋπόθεση για να διεξαχθεί μια κατηγορία ήταν να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές).

Η κλήρωση όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ομίλου τη Παρασκευή 22-6-2018 στις 16:30 και μπορεί να παρευρίσκεται όποιος επιθυμεί. (Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής θα υπάρξει ενημέρωση).

Θα μπορείτε στον παρακάτω σύνδεσμο να βλέπετε ζωντανά τα ταμπλό τα οποία θα συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της κλήρωσης. Στον ίδιο σύνδεσμο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zQYvf8a_WHoR4HnCJ9QBea7bS34SDFhbSGmtPMzBVJA/edit?usp=sharing

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25-6-2018 κατόπιν συνεννόησης με τους αγωνιζόμενους.

Οι συμμετέχοντες πριν από το πρώτο τους αγώνα θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο της συμμετοχής τους (αναλόγως των κατηγοριών που συμμετέχουν) καθώς και τη συνδρομή μέλους του Ομίλου για το 2018 (για όσους δεν το έχουν πληρώσει.)

Οι συμμετοχή είναι 10 ευρώ για τη πρώτη κατηγορία και 5 ευρώ για κάθε επιπλέον κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει ο αθλητής-τρια. Αν για παράδειγμα κάποιος συμμετέχει στο μονό ανδρών, στο διπλό ανδρών και στο μικτό διπλό τότε θα πρέπει να καταβάλει 10+5+5=20 ευρώ (σύν την ετήσια συνδρομή αν δεν την έχει ήδη πληρώσει κατά τη διάρκεια του έτους). Για να νέα μέλη θα γίνεται εγγραφή τους στον όμιλο και θα ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

Καλά παιχνίδια και καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες.

Εκ του συμβουλίου.