Ανακοίνωση ομίλου για το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Β’ Εθνικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 Φίλες και φίλοι,

Έφτασε ξανά η ώρα που ο Όμιλος μας καλείται να υπερασπιστεί , για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη θέση του στη Β’ Εθνική κατηγορία του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Μαραθώνα του Ν. Αττικής από Παρασκευή 3 έως και Κυριακή  5 Νοεμβρίου 2017.

Το κόστος αποστολής της  ομάδας μας ανέρχεται περίπου στο ποσό των 400 ευρώ, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για τον Όμιλο να το καλύψει λαμβάνοντας υπόψη και τα έξοδα που είχε για την αναβάθμιση και ανακαίνιση των χώρων του ομίλου, τη χρονιά που μας πέρασε.

Απευθυνόμαστε λοιπόν σαν Συμβούλιο, σε όλα τα μέλη τα οποία, που είτε δεν έχουν τακτοποιήσει την ετήσια Συνδρομή τους, είτε θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά και παρακαλούμε όσους μπορούν να το κάνουν έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στο κατάστημα του ταμία μας κ. Μανετάκη INC CENTER (Παπαναστασίου 28).

Επίσης, όποιος επαγγελματίας, μέλος η φίλος του Ομίλου επιθυμεί να κάνει χορηγία ώστε να βοηθήσει στην αποστολή μπορεί να επικοινωνήσει στο 6973357549.

Η κάθε χορηγία είναι της τάξης των 50 ευρώ και περιλαμβάνει διαφήμιση καθ΄ όλη την διάρκεια της αποστολής καθώς και αναφορά σε όλα τα μέσα με τα οποία θα γίνει η επικοινωνία του EVENT.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ