Ολοκλήρωση 8η Γιορτή Τεννις “10 ΜΕ ΤΟΝΟ” στο Ηράκλειο

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ζ’ Ένωσης Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης《10 ΜΕ ΤΟΝΟ》 για ηλικίες κάτω των 10 ετών(πράσινου,πορτοκαλί,και κόκκινου γηπέδου).Έλαβαν μέρος συνολικά 160 μικροί τενίστες από όλη την Κρήτη στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ‘Ηράκλειο’ όπου αγωνίστηκαν έπαιξαν και διασκέδασαν σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος (Tennis 10’s )της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις(ITF).

Ο όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας έλαβε μέρος με 21 αθλητές.Συγκεκριμ ένα: Πράσινο γήπεδο:Συλλιγαρδάκης Γιάννης, Αρχατζηκάκης Νικόλας, Κουνελάκη Ειρήνη. Πορτοκαλί γήπεδο:Μαλιαρουδάκης Δημήτρης,Κουτσαντωνάκης Μάνος, Λαγουδάκης Γιάννης,Χατζηκώστα Φωτεινή,Ασπροκουτελάκη Θεανώ,Σίλα Αλεξάνδρα,Τσαντάκη Δέσποινα,Μαρκάκη Μαρία,Σαββιδακη Ρένια. Κόκκινο γήπεδο:Παυλόπουλος Ανδρέας,Δρακάκης Νικόλας, Δρακάκης Μάνος, Καταξάκης Τζώρτζης,Καταξάκης Ευκλείδης,Ασπροκουτελάκη Κων/να,Φραγκάκη Μιχαέλα,Μητσακάκη Σέβη,Αρετάκη Ασπασία. Αρχικά όλα τα παιδιά έλαβαν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια τύπου survivor ,ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων και μεταλίων σε όλους και κατόπιν ξεκίνησαν οι αγώνες.Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πολλούς αγώνες προχωρώντας σε διαφορετικά ταμπλώ ανάλογα αν κέρδιζαν ή όχι.Όλοι έκαναν μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία παρά το γέγονος ότι κάποιοι έπαιζαν για πρώτη φορά.Υπήρξαν δε και περιπτώσεις όπου αθλητές του ομίλου μας αναμετρήθηκαν σε ημιτελικούς.

Ήταν μια άψογη διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους.Την αποστολή του ομίλου συνόδευσαν οι υπεύθυνοι προπονητές για το πρόγραμμα tennis 10’s Κουγκρά Εβίτα και Αρετάκης Φάνης.

Παρόντες επίσης ήταν οι γονείς των παιδιών ,εκπρόσωποι δ.σ(Μαλιαρουδάκης και Διαλυνά) και ο προπονητής Γλεζάκης Γιάννης.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”10metono2017″]