Ελπιδοφόρες παρουσίες του ΟΑ Σητείας στα Χανιά

Με τρεις συνολικά παρουσίες συμμετείχε ο Ο.Α Σητείας στο 2ο ενωσιακό πρωτάθλημα πράσινης μπάλας που διεξήχθη στα γήπεδα του Α.Α Χανίων 13-14 Μαϊου. Συγκεκριμένα ο Διακαινισάκης Χρήστος στη πρώτη του παρουσία σ’αυτή τη κατηγορία έχασε στο πρώτο ματς απ τον Σπυρόπουλο του Ο.Α Ρεθύμνου.Στη συνέχεια μέσω του consolation draw έπαιξε με τον συναθλητή του Αρχατζικάκη όπου και ηττήθηκε με σκορ 6-1.
Ο Αρχατζικάκης Νικόλας έχασε και αυτός στον πρώτο γύρο και μέσω του consolation draw κατάφερε και κέρδισε μια θέση στο κυρίως ταμπλό.Εκεί διεκδίκησε μια θέση στην 4αδα αλλά έπεσε πάνω στον προηγούμενο νικητή του τουρνουά Τζωρμπατζάκη Βασίλη.Μετά από αμφίρροπο ματς έχασε τελικά με σκορ 6-3.
Ο Κοντογιωργάκης Μάξιμος στο πρώτο γύρο πέρασε εύκολα τον αθλητή Βισκαδουράκη με σκορ 6-2.Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον πολύ καλό αθλητή Δασκαλογιάννη του Ο.Α Σούδας όπου και ηττήθηκε σε ματς θρίλερ που κρίθηκε στο tiebreak χάνοντας εκεί με 7-5.
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές του ομίλου μας για την παρουσία τους εκεί, που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες κατάφεραν και έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό,αλλά και για τις συνεχείς παρουσίες τους στους αγώνες.
Συνοδοί των μικρών αθλητών του Ο.Α Σητειας ήταν οι γονείς τους και ο υπεύθυνος προπονητής του ομίλου Γλεζάκης Γιάννης.

Εκ του συμβουλίου