Ενημέρωση μελών για το πρωτάθλημα Ladder και το σύστημα κρατήσεων του ΟΑΣ

Ενημέρωση μελών του Ομιλου Αντισφαίρισης Σητείας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του ομίλου σχετικά με το σύστημα κρατήσεων BOOKING & το πρωτάθλημα LADDER, ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν έως και τέλος Μαρτίου. Από εκεί και πέρα δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα μέλη που έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ προς τον όμιλο. Τα παραπάνω μέλη μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση στην εσωτερική βαθμολογία του ομίλου μέσω του συστήματος BOOKING (http://tennis.sitia.gr/booking/Web/) αλλά δεν θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν κράτηση στα γήπεδα για φιλικά παιχνίδια μέσω του ίδιου συστήματος. Το προνόμιο αυτό θα έχουν μόνο τα μέλη που από Απρίλιο θα πληρώνουν τα 50 ευρώ επιπλέον ετησίως.
Για τους ενδιαφερόμενους, το πρωτάθλημα LADDER έχει ενεργοποιηθεί από 1-1-2017 με 3 μήνες δωρεάν συνδρομή. Από κει και έπειτα το κόστος για τη συμμετοχή στην κατάταξη θα είναι 5 ευρώ το μήνα. Με το κόστος αυτό, ο όμιλος καλύπτει το κόστος όλου του ηλεκτρονικού συστήματος πληροφόρησης του ομίλου (site, σύστημα κρατήσεων, πρωτάθλημα, φιλοξενία site).
Παρακαλούνται λοιπόν τα μέλη να ξεκινήσουν τους αγώνες κατάταξης για το πρωτάθλημα LADDER, λαμβάνοντας τον κωδικού τους για είσοδο στο σύστημα έτσι ώστε να μπορούν πλέον να προσκαλούν αντιπάλους σε αγώνες κατάταξης βάση των κανονισμών που αναφέρονται στη αρχική σελίδα του συστήματος κρατήσεων (http://tennis.sitia.gr/booking/Web/).

Πληρωμές στον ταμία του Ομίλου Μανετάκη Βασίλη (INKCENTER)

Επιπλέον Πληροφορίες απο τον Έφορο αγωνιστικού του ομίλου Μαλλιαρουδάκη Λέανδρο στο 6979228920 και με μήνυμα στο facebook (https://www.facebook.com/leandrosml)

Εκ του συμβουλίου