Επίδειξη Τέννις στο 4ο Δημοτικό σχολείο Σητείας

Με συμμετοχή καθηγητών Φυσικής Αγωγής από όλα τα σχολεία της Σητείας και μεγάλο ενθουσιασμό των παιδιών του 4ου Δημοτικο

ύ σχολείου Σητείας πραγματοποιήθηκε η επίδειξη –επιμόρφωση στο Τένις.

Την Πέμπτη 15-12-2016 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη δράση<< επίδειξη-επιμόρφωση –δειγματικές διδασκαλίες στο Τένις>> στο 4Ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας .Η γνωριμία των παιδιών με το άθλημα του Τένις και η επιμόρφωση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής στην διδακτική μεθοδολογία του στον χώρο του σχολείου ήταν ο στόχος της συγκεκριμένης δράσης.

Τα παιδιά συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιάστηκαν παίζοντας Τένις στα μικρά φιλέ στην αυλή του σχολείου τους. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Νίκος Τζωρμπατζάκης και οι Προπονητές Τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας κ. Μανώλης Πρωτογεράκης και κ. Φάνης Αρετάκης παρουσίασαν το πρόγραμμα στα παιδιά και τους έδωσαν την δυνατότητα να γνωρίσουν το Ολυμπιακό άθλημα της Αντισφαίρισης.

Σημαντική ήταν η βοήθεια της κ. Καναβάκη Ελευθερίας, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής του σχολείου. Τέλος ευχαριστούμε τον Διευθυντή κ.Γαϊτανάκη Δημήτρη και τον κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιο, Σχολικό Σύμβουλο φυσικής Αγωγής.