Επείγον ενημέρωση για το νέο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων.

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη ότι από 1-1-2017 θα ισχύσει το νέο σύστημα κρατήσεων και θα είναι και η επίσημη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος Lader που θα διεξάγετε για τα μέλη του ομίλου που θα το επιλέξουν. Φροντίστε λοιπόν να διαβάσετε το ενημερωτικό για το σύστημα κρατήσεων και να τακτοποιηθείτε οικονομικά ώστε να πάρετε τους κωδικούς σας και να μπορείτε να κάνετε κρατήσεις στα γήπεδα του ομίλου. Υπεύθυνος για τις συνδρομές είναι ο Vassilis Manetakis στο κατάστημα INKCENTER (2843022077). Εδώ στο site του ομίλου θα βρίσκετε ότι πληροφορίες χρειάζεστε καθώς και το νέο σύστημα κρατήσεων στην επιλογή BOOKING. http://tennis.sitia.gr/booking/Web/

Όσα μέλη είχαν λάβει μέρος στο τελευταίο εσωτερικό τουρνουά του ομίλου το καλοκαίρι του 2016 είναι ήδη περασμένα στο σύστημα και υπάρχει και η βαθμολογία βάση αυτού του τουρνουά. Η βαθμολογία θα εξελίσσετε με το πρωτάθλημα LADDER και θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε Δευτέρα με βάση τα ολοκληρωμένα ματς. Στο σύστημα θα μετράνε οι βαθμοί που έχει συλλέξει ο κάθε παίκτης τις τελευταίες 52 εβδομάδες, όπως ακριβώς στην ATP. Οπότε από τις αρχές του 2018 θα αρχίσετε να υπερασπίζεστε και βαθμούς που θα συλλέξετε από 01/01/2017.

Όσοι λοιπόν συμμετείχαν στο τελευταίο τουρνουά αφού τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους και δηλώσουν οπωσδήποτε email και κινητό, θα ενεργοποιηθούν από μένα στο σύστημα και θα πάρουν στο email που θα δηλώσουν τα στοιχεία πρόσβασης τους. Μέσα από το σύστημα θα μπορούν να κάνουν αλλαγές στα στοιχεία του λογαριασμού τους. Σύντομα θα ανέβουν και εκπαιδευτικά βίντεο για τη χρήση του συστήματος και το τουρνουα LADDER.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ