ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στον Μαραθώνα Ν. Αττικής βρέθηκε  η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας, από τη Παρασκευή 4 έως και τη Κυριακή 6 Νοέμβρη, προκειμένου να υπερασπιστεί και φέτος τη θέση της στη Β΄ Εθνική κατηγορία του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος.
Την αποστολή στελέχωσαν οι αθλητές:

Ιωάννης Γλεζάκης,

Λέανδρος Μαλλιαρουδάκης και

Νίκος Πασπαλαράκης.

Η Ομάδα της Σητείας κληρώθηκε σε όμιλο με τρεις ομάδες μαζί με την Ομάδα του Κολεγίου Ντιρί και την Ομάδα του ΟΑ Ραφήνας. Ευνοϊκή η κλήρωση από τη μία πλευρά γιατί όμιλος με 3 ομάδες σήμαινε και την παραμονή της ομάδας στη κατηγορία, από την άλλη όμως βρέθηκε αντιμέτωπη ομάδων με μεγάλη εμπειρία σε Β και Α εθνική κατηγορία με παίκτες ταλαντούχους που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Οι δύσκολες ήττες λοιπόν της ομάδας με 6-3 6-3, 6-2 6-4 στα μονά και 7-6 7-5 στα διπλά από την ομάδα της Ραφήνας με νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στις 30 πρώτες θέσεις στην Ελλάδα και με 7-6 6-2, 6-0 6-0 στα μονά και 6-3 6-4 στα διπλά με την ομάδα του κολεγίου Ντιρί με παίκτες που συμμετέχουν σε διεθνή τουρνουά επιπέδου Future και αρκετές διακρίσεις,  ήρθαν φυσιολογικά.

Στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας με τη παραμονή της στη Β’ εθνική κατηγορία και πολλές ωραίες εμπειρίες να μένουν από το αγωνιστικό 3ήμερο στα γήπεδα του Μαραθώνα.

Την αποστολή υποστηρίζουν οικονομικά οι εξής Επιχειρήσεις της πόλης μας καθώς και φίλοι/μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας, ήτοι:

ELECTRONET ΒΑΤΣΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΛΕΙΩ & ΣΙΑ Ε.Ε. STIHL
ΟΠΤΙΚΑ ΑΡΑΘΥΜΟΣ
Μεζεδοπωλείο ΜΕΡΑΚΙ
Θερμοκήπια ΑΡΧΑΤΖΙΚΑΚΗΣ
EMPORIO ΓΙΑΝΝΟΥΡΗΣ
PORTO BELIS
Εστιατόριο/Pizzeria DA GIORGIO
Cafe ΕΝ ΠΛΩ
Cafe ΑΓΕΡΑΣ
Λογιστικό γραφειο ΕΥΗ ΜΠΕΚΙΑΡΗ
PC Service Λιλιμπάκης Σπύρος

Pizzeria PIZZA PIZZΑ
Εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

 

και οι φίλοι/μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας:
κ. Νίκος Λατζανάκης
κ. Ιωάννης Δρακάκης
κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης
κ. Νίκος Αυγουστινάκης
κ. Χαράλαμπος Λεβεντέρης και
κ. Νίκος Κοζυράκης
Τους ευχαριστούμε θερμά
ΕΚ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

img_1182

img_1161