Τελικά αποτελέσματα 4ου Παγκρητίου Βετεράνων 2017

Την αυλαία του έριξε το 4ο παγκρήτιο τουρνουά Βετεράνων Τεννις στη Σητεία τη Παρασκευή 21 Ιουλίου, με τους τελικούς των ανδρών 35+ και 45+.

Σε 2 πάρα πολύ όμορφα παιχνίδια, αρχικά ο Φανουράκης ο Μανώλης επικράτησε του Νεκτάριου Παναγιώτη στη κατηγορία των 45+ με 2-0 σετ 6-3, 6-3 για να κατακτήσει τη πρώτη κούπα της βραδιάς. Τη τρίτη θέση στη κατηγορία μοιράστηκαν οι Ανυφαντάκης Μιχάλης από το Αρκαλοχώρι και ο Πάγιος Παναγιώτης από τις Μοίρες.

Στη συνέχεια και στο μεγάλο τελικό των 35+ ο Μπόγρης Κώστας από το Ηράκλειο επικράτησε με 2-0 σετ 6-4, 6-3 του Μανώλη Κόκκαλη από την Ιεράπετρα και σήκωσε τη κούπα που έριξε και την αυλαία του Τουρνουά.

Στη κατηγορία των 35+ τη τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Σχοινοπλοκάκης Δημήτρης και Κάργατζης Κώστας.

Να θυμήσουμε ότι στη κατηγορία των γυναικών τον τίτλο κατέκτησε η Ραμουτσάκη Μίρκα που επικράτησε της Κουγκρά Εβίτας από τη Σητεία με 2-0 σετ 6-2 6-2.

Τη τρίτη θέση της κατηγορίας μοιράστηκαν οι Χατζηαθανασιάδη Αλέκα από τη Σητεία και η Ταβλαδάκη Ντέπη από την Ιεράπετρα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στου χορηγούς και φίλους που στήριξαν τη διοργάνωση του Τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετά χρόνια στη Σητεία και όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες και έδωσαν άλλη πνοή στη διεξαγωγή των αγώνων.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά καθώς και τα τελικά ταμπλό.

Ραντεβού το 2018.

Βετεράνων 2017_όλα τα ταμπλό μαζί Σητεία

Εκ του Συμβουλίου.