Κλήρωση τουρνουά αρχαρίων μαθητών Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας η κλήρωση του Τουρνουά Αρχαρίων Μαθητών του ομίλου.

Οι συμμετοχές είναι 6 στη κατηγορία των ανδρών και 8 στη κατηγορία των γυναικών.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα πρότυπα των τελικών κατηγορίας masters με 2 ομίλους round robin όπου όλοι παίζουν με όλους.

Στη κατηγορία των ανδρών δημιουργήθηκαν 2 όμιλοι των 3 ατόμων ώς εξής:

ΟΜΙΛΟΣ NADAL ΟΜΙΛΟΣ FEDERER
Καπετανάκης Π Βαρούχας Χ
Αυγουστινάκης Γ Λελάκης Σ
Μαζωνάκης Γ Αιλαμάκης Στ.

Στη κατηγορία των γυναικών δημιουργήθηκαν 2 όμιλοι των 4 ατόμων ώς εξής:

ΟΜΙΛΟΣ WILLIAMS ΟΜΙΛΟΣ SHARAPOVA
Φουκαράκη Β Χατζηδάκη Ε
Γαιτανάκη Ε Χρυσουλάκη Ευ
Μηλάκη Β Απιδιανάκη Μ
Κοντογιωργάκη Κ Μπελιγιάννη Γ

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Παρασκευή 26-5-2017 στις 18:00 οπότε και θα πραγματοποιηθούν ένας αγώνας από κάθε όμιλο των Ανδρών και 2 αγώνες από κάθε όμιλο των Γυναικών. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να βρίσκονται στα γήπεδα του ομίλου στις 18:00.

Οι αγώνες θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ ξεκινώντας από 2-2 games. Στο 5-5 το σετ ολοκληρώνεται στα 7 και στο 6-6 διεξάγεται tie break στους 7 πόντους με απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει διαφορά 2 πόντων.

Στην περίπτωση που έχουμε 1-1 στα σετ τότε διεξάγεται 3o set με τη διαδικασία του Super Tie Break στους 10 πόντους με απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει διαφορά 2 πόντων.

Όλα τα games διεξάγονται χωρίς πλεονέκτημα (No advantage). Δηλαδή στο 40-40 αυτός που θα πάρει τον επόμενο πόντο, παίρνει το game.

Κάθε κερδισμένο Σετ δίνει και ένα πόντο στη βαθμολογία των ομίλων. Ένα πόντο δίνει και κάθε κερδισμένο SUPER TIE BREAK.

Όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες των ομίλων τότε οι 2 πρώτοι του κάθε ομίλου παίζουν χιαστή μεταξύ τους. Δηλαδή στου Ανδρες ο 1ος του Ομίλου Nadal θα παίξει ημιτελικό με τον 2ο του Ομίλου Federer και ο 2ος του Ομίλου Nadal θα παίξει ημιτελικό με τον 1ο του Ομίλου Federer. Αντίστοιχα στις Γυναίκες η 1η του Ομίλου Williams θα παίξει με τη 2η του Ομίλου Sharapova και η 2η του Ομίλου Williams θα παίξει με τη 1η του Ομίλου Sharapova. Οι νικητές των ημιτελικών θα παίξουν στους μεγάλους τελικούς οι οποίοι θα διεξαχθούν όπως και οι υπόλοιποι αγώνες αλλά από 0-0 το κάθε σετ.

Θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση του προγράμματος των αγώνων σε επόμενες δημοσιεύσεις.

Καλούς αγώνες και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

Εκ του Συμβουλίου.